Räätälöidyt senioripalvelut

Paikallisesti, ihmisläheisesti ja suurella sydämellä

Kotisi on palveluideni keskipiste

Tarjoan sinulle tai läheisillesi elämänlaatua, palvelua ja seuraa. Turvallisuus on johtotähtiäni, jotta voin auttaa mahdollistamaan asumisten ja aktiivisuuden tutussa ympäristössä. Tarjoan juuri ne palvelut, jotka sinä tai läheisesi valitsette, päivittäisten asioiden hoitamisesta hoivaan tai sosialiseen elämään.

Arvonlisäverottumuus sekä verovähennyskelpoisuus

Asiakkaan ostamat palvelut ovat arvonlisäverottomat, edellyttäen että henkilökohtainen palvelusuunnitelma sekä palvelusopimus tehdään asiakkaan ja Fafa & Fammon välillä. Kulut asiakas tai hänen omaisensa voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2017 vähennyksen suuruus oli 2400€ / vuosi.

Palveluni

Palvelut räätälöidään yhdessä, tarpeesi mukaan. Fafa & Fammolta löydät suuren kirjon hoito-, hoiva- ja aktiviteettipalveluja, mutta myös apua esimerkiksi elektronisessa asioinnissa tai vaikkapa apua yhteydenpitoon muualla asuviin läheisiin esim. Skypen avulla.

Hoito ja huolenpito

Haavanhoito, verenpaineen- ja verensokerimittaukset, apteekkiasiointi ja dosettijako kuuluvat palveluihini. Kysy lisää, mikäli jokin askarruttaa.

Harrastukset ja kuntoutus

Kaipaatko seuraa kävelylenkille? Haluaisitko liikkua, ulkoilla tai voimistella, mutta sinulta puuttuu oikeanlainen seura? Ota yhteyttä, niin tehdään se yhdessä! Ei ole väliä, josko haluaisit ulkoilla, käydä uimassa tai käydä teatterissa tai museossa – tulen seuraksesi! Onko toimintakykysi heikentynyt sairauden johdosta tai muista syistä? Kuntouttavalla työotteella voin auttaa sinua voimavarojesi mukaisesti.

Ruokapalvelu

Haluaisitko saada ruokasi kotiovelle? Tarvitsetko apua ostoksilla tai painavien kauppakassien kantamisessa? Kysy lisää, niin luodaan yhdessä palvelu joka vastaa sinun tarpeitasi!

Rauhalliset aktiviteetit ja sosiaalinen kanssakäyminen

Ehkä pidät enemmän rauhallisesta touhuamisesta, vaikka kupillisesta kahvia tai leipomisesta, tai ehkäpä kortti- tai seurapelistä? Joku, jonka kanssa ihailla vanhoja rakkaita kuvamuistojasi tai piipahtaa hautausmaalla kukkia viemään? Mitä sinä haluat tehdä, minä autan siinä. Tarjoan myös kuljetuspalvelua henkilöautolla, joten matka ei ole ongelma.

Asiointipalvelut

Avustan erilaisessa asioimisessa, sekä sellaisissa, jotka vaativat käyntiä asoimispisteessä, että sähköisesti hoidettavissa. Mukanani kulkee kannettava tietokone, jolla voimme hoitaa asioita tai helposti ottaa yhteyttä läheisiisi Skypen avulla.

Vuorottelu arjessa

Sinulla on kenties läheinen, jota itse hoidat? Joskus me kaikki tarvitsemme vuorottelijaa tai vain päästä käymään jossakin niin että läheiselläsi on turvalliset oltavat poissaollessasi. Minä voin olla se vuorottelija, tuki ja turva! Ota yhteyttä, niin voimme keskustella siitä, minkälaista apua juuri te tarvitsette.

Kuvagalleria

Arvonlisäverottumuus sekä verovähennyskelpoisuus

Asiakkaan ostamat palvelut ovat arvonlisäverottomat, edellyttäen että henkilökohtainen palvelusuunnitelma sekä palvelusopimus tehdään asiakkaan ja Fafa & Fammon välillä. Kulut asiakas tai hänen omaisensa voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2017 vähennyksen suuruus oli 2400€ / vuosi.

Osoite:

Kirkkotie 196B
10900 Hanko

Puhelinnumero:

040 551 99 98

Sähköposti:

pia@fafafammo.com

Fafa & Fammo

Hangon perusturvalautakunta sekä Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on vastaanottanut ja hyväksynyt ilmoituksen toiminnastani. Toimintaani valvotaan omavalvontasuunnitelman avulla ja sunnitelma on asiakkaille ja omaisille nähtävänä. Vuoden 2018 toukokuusta yrityksessä noudatetaan EU:n tietosuojadirektiiviä.

Toiminta-ajatus

Fafa & Fammon toiminta-ajatus on olla lisänä Hangon ikääntyneiden hoivatyön alalla, ja huolehtia meidän kaikkien rakkaiden hyvinvoinnista yhteiskunnassamme. Sen sijaan, että ikäihminen joutuisi sopeutumaan valmiisiin aikatauluihin ja ohjelmiin, luomee yhdessä räätälöidyn ratkaisun. Mottoni on “lisää vuosia elämään ja lisää elämää vuosiin”. Yhdessä huolehdimme toisistamme, viikon jokaisena päivänä!

Arvoperusta

Fafa & Fammon arvoperusta on yksilön itsemääräämisoikeuden kunnioitus, ihmiselämän arvostus sen jokaisessa vaiheessa, sekä kaikkien fyysisestä, psyykkisestä, sosiaalisesta ja kognitiivisesta terveydestä huolehtiminen. Kaikessa toiminnassa minua velvoittaa vaitiolovelvollisuus.

Minusta

Nimeni on Pia Wickman ja olen lähihoitaja sekä yrittäjä Fafa & Fammon takana. Olen myös liikuntatieteiden maisteri (LitM) Jyväskylän yliopistosta, jossa opiskelin Hangossa suorittamieni kaikkien kouluvuosieni jälkeen. Lapsuudesta asti olen täysin kaksikielinen.

Opiskeluaikanani työskentelin hoitoalalla sekä vuodeosastolla että kuntoutuksessa, mutta työurani olen tehnyt koulussa, ensin Tampereella ja vuodesta 1991 Hangossa. Olen myös työskennellyt kuntosaliyrityksessä vastaavana ohjaana ohjaten sekä ryhmiä että henkilöasiakkaita.

Vuonna 2017, kymmenen vuoden suunnittelun jälkeen, päätin ottaa uuden askeleen, ja perustin Fafa & Fammon, joka tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä senioripalveluja, paikallisesti, suurella sydämellä.

Ota yhteyttä

Haluamani palvelu(t)

Rekisteri- ja tietosuojaselosteen hyväksyminen

1 + 3 =